Fassi autolaad- en marinekranen

Fassi Gru S.p.A. is in 1965 opgericht door de heer Franco Fassi en is, in tegenstelling tot vele anderen, nog steeds in volledige eigendom van de familie Fassi. Inmiddels is de dagelijkse leiding van de bedrijven in handen van zijn zoon Giovanni Fassi.

Inmiddels bestaat de volledige Fassi Groep uit 5 bedrijven, welke verdeeld zijn over 11 fabrieken en welke allen exclusief gesitueerd zijn in Noord Italië, in Albino, Nembro, Almè en Campagnola, om op deze wijze de hoogste niveaus van productkwaliteit te kunnen garanderen. De gehele industriële Groep beheerst de volledige productiecyclus: van plaatstaal tot de gebruiksklare kraan.

Sinds het allereerste begin, in 1965, heeft de familie Fassi volop geïnvesteerd in zowel het product alsmede in het volledige ontwerp-, ontwikkelings- en productieproces. Mede hierdoor beschikt de gehele Fassi Groep op dit moment over de meest geavanceerde, modernste en geautomiseerde ontwerp- en productiefaciliteiten.

Deze decennia lange investeringen, in zowel product als proces, heeft er toe geleid dat er daadwerkelijk gesproken kan worden over de meest geavanceerde en, technologisch gezien, de meest door ontwikkelde autolaad- en marinekranen, behorende tot de wereldwijde top 3 van kraanleveranciers.

 

Klik hier om naar de website van Fassi te gaan.

 

Fassi 2

Fassi 3

Fassi 4

Fassi 5

Fassi 6

Fassi 7

Fassi 8