Trailerwin en Cranewin

Trailerwin en Cranewin

 

Elke opbouw moet natuurlijk aan uw eisen voldoen maar ook technisch in orde zijn.
De opbouw moet niet alleen degelijk vervaardigd worden maar ook de aslasten van het voertuig en het maximale laadvermogen moeten binnen de wettelijke eisen en de eisen opgesteld door de fabrikant van het voertuig vallen.
Wordt er in de complete opbouw gebruikgemaakt van een autolaadkraan of containersysteem dan is ook de stabiliteit tijdens het kranen en of kippen van groot belang.
Om dit te kunnen berekenen en garanderen wordt er door ons naast Solidworks (3D tekenprogramma) ook gebruik gemaakt van Trailerwin en Cranewin.


Trailerwin is een kunstmatig intelligent programma waarmee laadvermogens en aslasten kunnen worden berekend, zo zijn we voor productie altijd zeker dat hetgeen we op de weg zetten voldoet aan alle eisen.


Cranewin is een kunstmatig intelligent programma waarmee de stabiliteit van het voertuig tijdens het werken met de (geselecteerde) autolaadkraan berekend wordt, zodat wij een opbouw kunnen produceren waarmee het voertuig altijd stabiel is tijdens het werken met de autlaadkraan en wij u van een goed advies kunnen voorzien.

 Trailerwin