Solidworks

Over SolidWorks

Dassault Systèmes SolidWorks Corp. biedt volledige 3D-producten waarmee u gegevens kunt maken, simuleren, publiceren en beheren. SolidWorks-producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen samen worden gebruikt, zodat u producten beter, sneller en kosteneffectiever kunt ontwerpen. De nadruk die SolidWorks legt op gebruiksvriendelijkheid, stelt meer engineers, ontwerpers en vakmensen dan ooit te voren in staat om 3D te gebruiken om hun ontwerpen tot leven te brengen.

 

Waarom SolidWorks

Door onze producten eerst in 3D uit te tekenen hebben wij een groot aantal voordelen ten opzichte van de concurrentie.

 

Beter doordacht ontwerp
Door in 3D te tekenen kunnen wij ons ontwerp gemakkelijk aanpassen en verschillende bouwwijzen en technieken uitproberen. Het uiteindelijke ontwerp is dus al doorontwikkeld nog voor het in productie gaat.

 

Kosten beheersing
Door een doordacht ontwerp en productie op basis van tekeningen besparen we veel tijd bij de productie van onze producten.
Hierdoor kunnen we het aantal productie uren naar beneden brengen en kosten besparen zonder concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten.

 

Uniformiteit
Koopt u bij ons een opbouw en wilt u na een jaar een extra opbouw bijbestellen dan krijgt u exact dezelfde opbouw als in eerste instantie geleverd.

 

Snelle levering
Door op voorhand de producten uit te tekenen kunnen wij al produceren voordat het voertuig daadwerkelijk bij ons aanwezig is.
Het grote voordeel hiervan is dat de doorlooptijd een stuk korter wordt.
Komt het voertuig bij ons binnen dan staat het product al klaar en hoeven wij dit enkel te monteren en af te bouwen.
Dit scheelt al snel 4 tot 6 weken.

SolidworksWerktekening