Hoe werken wij

Hoe werken wij?

Allro-Plast Carrosserieën heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Om een goede en constante kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen hebben wij een aantal belangrijke werkwijzen en borgpunten toegepast binnen ons bedrijf.
 

Offerte/aanbieding:
Vraagt u bij ons een prijs aan dan krijgt u altijd een duidelijke offerte met hierin vermeld de specificaties van het aangeboden product en een duidelijke prijsopbouw.
 

Order/bestelling:
Komen we tot overeenstemming dan krijgt u van ons altijd een orderbevestiging met hierin omschreven de productspecificaties en de afgesproken verkoopprijs.
Na ontvangst van de door u retour gezonden en ondertekende opdracht/orderbevestiging, maken wij een dossier aan en gaan we de productie voorbereiden.
 

Ontwerp/ontwikkeling:
Bijna al onze opbouwen worden door ons in SolidWorks (3D tekenprogramma) uitgetekend.
Het grote voordeel hiervan is dat we eventuele knelpunten al voor de productie uit ons ontwerp kunnen halen. Ook kunnen we door verschillende bouwwijzen en materialen toe te passen een zo sterk maar ook zo licht mogelijk product ontwikkelen.


Productie:
Al onze producten worden door gekwalificeerd personeel geproduceerd, volgens een product specifieke productieorder.
Voor het verzinken van het staalwerk worden alle gaten ed. geboord zodat boren en dus roestvorming  na het thermisch verzinken niet mogelijk is.
Allro-Plast maakt enkel gebruik van hoogwaardige producten van Europese leveranciers.
Op de kwaliteit van het gebruikte materiaal wordt door ons nooit bezuinigd.
 

Eindcontrole:
Al onze producten krijgen een dubbele eindcontrole. De desbetreffende monteur die het product afwerkt, controleert het en geeft eventuele afwijkingen ten opzichte van de productieorder aan.
De eindcontrole wordt altijd door een hiervoor gekwalificeerde controleur uitgevoerd.
Bij een positieve eindcontrole worden er van het voertuig (inclusief opbouw) foto’s gemaakt zodat altijd bekend is welke toebehoren gebruikt zijn. Indien de klant na een aantal jaren een vervangdeel nodig heeft kunnen we dit zonder moeite vervaardigen of bestellen.