Nieuw afgeleverd

Renault Master met Carrier Viento 350 en nachtkoeling

Aan Bluekens truck en bus hebben we een Renault master afgeleverd met een Carrier Viento 350 koelmotor met nachtkoeling.


Renault Master Renault Master

Renault D-cap

Aan Bluekens truck en bus hebben we een Renault D-cap afgeleverd met één zijde uitgevoerd in schuifzeil.

Renault D-cap met schuifzeilRenault D-cap met schuifzeil 3

Smartbox bus

Voor Smartbox Nederland mochten we een bestelbus inrichten. Deze is onder andere voorzien van opbergbakken, vliegtuigrails, sjorogen en een prachtige full-color bestickering.

Smartbox servicebusBestelbus inrichting voor Smartbox Nederland

Volvo met open laadbak, inclusief kooiaap constructie

Voor Bluekens Truck&Bus bouwden we een open laadbak, met daarbij een kooiaap constructie. Deze werd voorzien van een hardhouten laadvloer.

 Cevaal open laadbak op VolvoOpen laadbak met kooiaap constructie

 MAN schuifzeil opbouw voor Thieu van Dorst

Voor MAN-dealer Thieu van Dorst bouwden we een bakwagen-opbouw met een zijde schuifzeil. De laadbak werd verder voorzien van een Dhollandia laadklep. Het geheel werd gespoten in een fraaie donkergrijze metallic-lak.

MAN schuifzeil motorwagenopbouw MAN schuifzeil bakwagen

Rijdende keuken voor Lotto-Soudal wielerteam

Heeft u hem al gespot in de Tour de France? De nieuwe kookwagen van Lotto-Soudal. In een Smartbox bouwden we een keuken op maat, met gas, water, elektriciteit (generator) en een complete keukenuitrusting. Ook een walstroomaansluiting, en speciale grote omhoogscharnierende achterklep werden meegeleverd. De bestickering zorgt uiteraard voor de nodige bekijks.

Smartbox kookwagen Lotto-Soudal wielerteamRijdende keuken Smartbox lichtgewicht wielerteam

Gekoelde bus voor Zonnevis

Aan Zonnevis leverden we na een Smartbox To Cool nu ook de isolatie voor de gekoelde bestelbus. Ook de inbouw van de koel-/vries installatie werd door Allroplast verzorgd. De volledige bus werd geïsoleerd en voorzien van waterafvoer.

Koel-vries ombouw bus, met Carriër koelmotorFiat Ducato Koel-vries ombouw (vriesbus) Zonnevis

Camper voor Roompot wielerteam

Na de materiaalwagen voor wielerteam Team Roompot, leverden we onlangs ook een als camper ingerichte Smartbox in. Deze is voorzien van douche, toilet, luifel, achteruitrijcamera en bijbehorende water- en elektriciteitsvoorzieningen.

Camper Smartbox Team RoompotCamperinterieur Team Roompot (Smartbox)

Koel-vries laadbak voor BK transport

Aan BK-transport leverden we een koel-vries bakwagen af. Dankzij de Smartbox To Cool laadbak blijft er een enorm laadvermogen over. De koelmotor werd voorzien door Carriër. De ruimte is uitgerust met extra hoge schoprand en een gietvloer voorzien van antislip.

BK Smartbox To Cool met Carriër koelmotorBK To Cool Mercedes-Benz Sprinter

Schuifzeilen laadbak met aanhanger

Voor Gepro Trading bouwden we een 7-tons combinatie, bestaande uit een schuifzeil motorwagen met 3,5 ton schuifzeilen aanhanger. De combinatie wordt gebruikt voor het transporteren van kisten en opbergruimtes voor in vrachtwagens en kleine bedrijfswagens. De aanhanger werd voorzien van Dhollandia DHLMA laadklep en er kan doorgeladen worden d.m.v. een rijplaat tussen het voorste en achterste gedeelte.

 

Schuifzeil opbouw met aanhanger BE-combinatieSchuifzeilen opbouw lichtgewicht met doorladen

Roompot cycling team materiaalwagen

Voor het Roompot wielerteam (Oranje peloton) bouwden we een materiaalwagen en een camper. In samenwerking met Smartbox vormde de Smartbox Plancher de perfecte basis voor deze voertuigen. Allro-plast verzorgde o.a. de inbouw van een watervoorziening en rekken om de racefietsen in op te hangen.

Plancher Renault materiaalwagen wielerteamMateriaalwagen Roompot Wielerteam Plancher

 

Lichtgewicht open laadbak met huif

In eigen huis ontwikkeld: een lichtgewicht open laadbak met huif. Dankzij gebruik van lichtgewicht materialen en een slimme constructie heeft de gehele opbouw een eigen gewicht van slechts 260kg. Daardoor blijft een enorm laadvermogen over. Leverbaar op ieder merk chassiscabine.

 

Open laadbak met huif op Iveco DailyOpen laadbak met huif lichtgewicht RVS 

 

Gesloten carrosserie Diver

 

Voor Diver BV bouwden we een gesloten vrachtwagen opbouw (Smartbox) op een 8-tons Iveco Eurocargo. De carrosserie is onder andere voorzien van vloeistofdichte gietvloer en een zijschuifdeur. Met dit voertuig wordt de duikuitrusting van de duikers getransporteerd.

Gesloten laadbak op 8 ton eurocargoGesloten laadbak voor duikuitrusting DIVER

 

 Zuidwest Logistiek

 

Wederom drie nieuwe laadbakken voor Zuid-West Logistiek. Deze keer Smartbox TO COOL laadbakken voor geconditioneerd transport. Een mooie aanvulling op het wagenpark, waarmee ZWL zich o.a. gaat richten op transport van medicijnen.

 

Zuidwest logistiek gekoelde laadbakLichte laadbak voor geconditioneerd transport 

 

CWS lichtgewicht laadbakken met zijschuifdeur

 

In opdracht van Smartbox Nederland werden de afgelopen tijd  20 lichtgewicht laadbakken op Volkswagen Crafter chassiscabine gebouwd. Deze laadbakken zijn voorzien van een zijschuifdeur met daar achter een ingebouwde trap, om veilig laden en lossen te garanderen.

 

Lichte laadbak met zijschuifdeur en trapLichtgewicht laadbak op Volkswagen Crafter

Nieuw afgeleverd aan Corremans/Van Dorst bedrijfswagens Breda

Nieuw afgeleverd aan Corremans/Van Dorst bedrijfswagens Breda een oprijwagen voor het vervoer van rupskranen. Deze oprijwagen is ook voorzien van Twistlocks voor het vervoer van containers.


Coremans oprijautoOprij vrachtwagen MAN

 

Nieuw afgeleverd aan Truckland Noord Holland

Nieuw afgeleverd aan Truckland Noord Holland een lichtgewicht Smartbox To Cool geisoleerde laadbak. Door het hoge laadvermogen word een lager brandstofverbruik bereikt en kan dezelfde hoeveelheid lading in minder ritten vervoerd worden.


To Cool SB met hoog laadvermogenSmartbox To Cool op Iveco Daily


Nieuw afgeleverd aan Econor Carrosserieen

Nieuw afgeleverd aan Econor een gesloten opbouw met een zijde schuifzeil en Dhollandia laadklep.


Gesloten plywood met een zijde schuifzeilGesloten laadbak voor Belgie


Nieuw afgeleverd aan Zuidwest Logistiek

Nieuw afgeleverd aan Zuidwest logistiek alweer de 14de lichtgewicht Smartbox, door het hoge laadvermogen en lage brandstofverbruik blijft Zuidwest overtuigt van de meerwaarde van Smartbox.
 

Hoogste laadvermogen op B rijbewijsLichtgewicht laadbak met hoogste laadvermogen


Nieuw afgeleverd aan Orionis/Deba Kapelle

Nieuw afgeleverd aan Orionis/Deba Kapelle een degelijke eigenbouw kipper met Maxilift autolaadkraan, geheel volgens de Arbo richtlijnen opgebouwd met een lage vloerhoogte en een kipvermogen van 2,5 ton.
 

Kipper op Iveco Daily 5 tons chassisKipper met Maxilift autolaadkraan


Nieuw afgeleverd aan de Meulemeester

Nieuw afgeleverd aan de Meulenmeester een Smartbox To Cool geisoleerde koel/vries opbouw op een Fiat Ducato chassis, deze superlichte opbouw komt door het ongekend hoge laadvermogen in aanmerking voor een EIA investeringsaftrek van 41,5%
 

Koel vries laadbak met hoog laadvermogenLichtgewicht laabak met EIA subsidie

 

Nieuw afgeleverd aan Verkeersschool Dek

Nieuw afgeleverd aan Verkeerschool Dek alweer de tweede gesloten plywood opbouw op een Volvo chassis, Verkeersschool Dek gaat deze inzetten voor het geven van LZV rijlessen.
 

Gesloten laadbak op VolvoLes auto rijschool Dek

 

Nieuw afgeleverd aan Fleura-Metz

Nieuw afgeleverd aan Fleura-Metz alweer de derde Smartbox lichtgewicht gesloten laadbak  in bloemen en planten uitvoering. Deze lichte laadbak is voorzien van een vloeistofdichte gietvloer, laadbak verwarming, borging voor bloemen containers en Dhollandia laadklep.


Bloemen uitvoering lichtgewicht gesloten laadbakLichtste laadbak van Europa

 

Nieuw afgeleverd aan autobedrijf Poppe te Vlissingen

Nieuw afgeleverd aan auto Poppe een degelijke eigenbouw gegalvaniceerde openlaadbak voor het vervoer van steiger materiaal.
 

Openlaadbak verzinktDegelijke zelfbouw openlaadbak


Nieuw afgeleverd aan Groosman bedrijfswagens

Nieuw afgeleverd aan Groosman bedrijfswagens een Smartbox To Cool geisoleerde opbouw voorzien van Dhollandia laadklep op een Renault Master chassis.
 

Lichtgewicht To Cool Smartbox met hoog laadvermogenLichtgewicht To Cool Smartbox op Renault Master met hoog laadvermogen


Nieuw afgeleverd aan Econor Carrosserie te Hoboken

Nieuw afgeleverd aan Econor Carrosserie een Iveco Eurocargo met plywood gesloten laadbak deze is aan een zijde  geheel te openen d.m.v. harmonica deuren
 

Iveco Euro cargo harmonica zijwandGeheel te openen zijwand


Nieuw afgeleverd aan Fish XL

Nieuw afgeleverd aan Fish Xl een lichtgewicht Smartbox To Cool opbouw voor het vervoer van vis, schaal en schelpdieren. Met deze To Cool Smartbox word een hoger laadvermogen gehaald dan met een geisoleerde bestelwagen en is het brandstof verbruik een stuk lager.

 

To Cool Smartbox op VW CrafterKoel vries laadbak met hoger laadvermogen dan geisoleerde bestelwagen


Nieuw afgeleverd aan autobedrijf Steketee

Nieuw afgeleverd aan autobedrijf Steketee een bedrijfswagen isolatie met een geintregeerde Konvekta koelmotor waardoor er geen stuk uit het dak geslepen hoeft te worden en de stroomlijn van de bestelwagen behouden blijft.
 

Busisolatie met Konvekta koelmotorKoelbus met isolatie zonder kitnaden en hoog isolerend vermogen

 

Nieuw afgeleverd aan Deba bedrijfswagens

Nieuw afgeleverd aan Deba bedrijfswagens een lichtgewicht aluminium oprijplateau voor het vervoer van mindervalide hulpmiddelen en scootmobiel.
 

Aluminium oprijbrugAluminium oprijplaat wegdraaibaar

Nieuw afgeleverd aan Econor Carrosserieen BE

Nieuw afgeleverd aan Econor Carrosseriien in Hoboken Belgie.
11x een gesloten opbouw met geheel sluitende Dhollandia laadklep op een MAN chassis.
Door onze modulaire bouwwijze kunnen we deze gesloten laadbakken van zeer hoge kwaliteit voor een zeer concurerende prijs aanbieden.
 

Geheel sluitende laadklep en laadbak op MANGesloten plywood laadbak met lat om lat betimmering


Nieuw afgeleverd aan Greyhound Sneltransport

Nieuw afgeleverd 3x lichtgewicht busbetimmering.
Door gebruik te maken van een vloer en kopschot vervaardigd uit kunststof composiet is er een gewichtsbesparing van 60kg gerealiseerd tenopzichte van de vorige betimmeringen.
 

Eigenbouw lichtgewicht betimmering 60kg meer laadvermogenLichtgewicht bus betimmering met kunststof vloer


Nieuw afgeleverd aan van den Born autos

Nieuw afgeleverd een gesloten plywood laadbak met imperiaal welke als serviceauto ingezet gaat worden.

 

Gesloten laadbak met imperiaal op Nissan Gesloten laadbak met imperiaal op Nissan


Nieuw afgeleverd aan Verskoop

Nieuw afgeleverd aan Verskoop 6x een lichtgewicht TO COOL Smartbox met Carrier Pulsor koelmotor op een Mercedes-Benz Sprinter enkellucht chassis. Met deze combinatie heeft een hoger laadvermogen en een betere isolatiewaarde dan een traditionele geisoleerde bestelwagen in combinatie en hierdoor de ideale oplossing voor geconditioneerd stadsvervoer.


 Lichtgewicht koelbak met zeer hoog laadvermogen


Nieuw afgeleverd aan PTA Goes

Nieuwe afgeleverd een lichtgewicht aluminium oprijbrug voor het vervoer van rolcontainers.

 

Lichtgewicht oprijbrug Oprijbrug zwaar belastbaar met laag eigen gewicht

 

Nieuw afgeleverd aan Fleura Metz

Nieuw afgeleverd aan Fleura Metz hun 2de geisoleerde Smartbox laadbak voor het vervoer van bloemen en planten in veilingkarren. Deze lichtgewicht Smartbox heeft een zeer hoog laadvermogen en is voorzien van een vloeistofdichte vloer en een temperatuur beheersings systeem.Geïsoleerde laadbak voor bloemen en planten transport  Laadbak voor veilingkarren

 

Nieuw afgeleverd aan Econor

Nieuw afgeleverd aan Econor te Hoboken 3x een gesloten laadbak op een Volvo FL chassis. De laadbakken zijn uitgevoerd met dak en vloer rails en een geheelsluitende Dhollandia laadklep.


Gesloten laadbak op Volvo FL met geheel sluitende laadklep Geheel sluitende Dhollandia laadklepNieuw afgeleverd aan Fruit tuin park

Eigenbouw oprij aanhangwagen voor het vervoer van rollend materiaal. Door gebruik te maken van speciale staal soorten heeft deze aanhangwagen een zeer hoog laadvermogen en een laag eigen gewicht.

 

Lichtgewicht oprij aanhangwangen Oprij aanhangwagen met rongen en veel laadvermogen


Nieuw afgeleverd aan Deba bedrijfswagens

Nieuw afgeleverd aan Deba bedrijfswagens een gesloten Smartbox op een 4000+ kortkoppel BE oplegger systeem van BE Combi. Hierdoor ontstaat een mooie combinatie met een zeer hoog laadvermogen en zeer goede rijeigenschappen.

 

Smartbox op Be Combi 4000+ kort koppel BE oplegger Zeer veel laadvermogen op BE rijbewijs

 

Nieuw afgeleverd aan Zuidwest logistiek

Nieuw afgeleverd aan Zuidwest logistiek de 12de lichtgewicht Smartbox met lat om lat betimmering en een zeer hoog laadvermogen op een Volkswagen Crafter chassis.


Smartbox light op Volkswagen Crafter chassis Bakwagen met veel laadvermogen


Nieuw afgeleverd aan Groosman bedrijfswagens een oprijwagen

Groosman bedrijfswagens heeft wederom voor Allroplast gekozen als opbouwer van de nieuwe oprijwagen t.b.v. H4A. Deze degelijke oprijwagen heeft een stalen vloer en een grote afzetbare RVS kist.

 

Oprijwagen voor H4ADegelijke oprijwagen op Renault Midlum


Nieuw afgeleverd aan Truckland Noord Holland een koelvries laabak met laadklep

Afgeleverd aan Truckland Noord Holland een strakke geisoleerde opbouw op een Iveco Daily 7 ton chassis.


Koelbak voor TrucklandDegelijke lichtgewicht koelvries laadbakNieuw afgeleverd aan Kwakenaak bedrijfswagens een schuifzeilen opbouw

Nieuw geleverd aan Kwakernaak bedrijfswagens een degelijke schuifzeilenbak voor hun klant van der Spek voorzien van full colour zeilen en een zeer degelijke onderbouw voor jaren gebruiksgemak.

 

Schuifzeilen opbouw van der SpekDegelijke Allroplast schuifzeilen opbouw

 

Nieuw afgeleverd aan Mercedes-Benz Leiden een lichtgewicht Smartbox

Afgeleverd aan Mercedes-Benz Leiden voor hun klant Vegro een lichtgewicht Smartbox met Dhollandia laadklep, dankzij de Smartbox heeft hun nieuwe Sprinter een veel hoger laadvermogen (+400kg) dan hun huidige voertuigen.

 

Sprinter met Smartbox voor Mercedes Benz LeidenSprinter met Smartbox voor Vegro

 

Nieuw afgeleverd een schuifzeilen opbouw

Afgeleverd aan BE combi een schuifzeilen opbouw op hum modulaire BE oplegger onderstel.


BE Combi onderstel met Allroplast opbouwAllroplast oplegger opbouw


Nieuw afgeleverd aan van Oeveren bedrijfswagens een Smartbox demo opbouw 

Mercedes-Benz dealer Van Oeveren heeft voor de presentatie van de nieuwe Fuso Canter gekozen voor een lichtgewicht Smartbox opbouw, deze samenwerking heeft geresulteerd in een mooie bedrijfswagen met een zeer hoog laadvermogen.
 

De lichtste laadbak op een Fuso CanterHet meeste laadvermogen van Europa


Nieuw afgeleverd aan Yerseke engine services een Edstrom bedrijfswagen inrichting

YES heefy wederom voor een Allroplast bedrijfswagen inrichting gekozen, omdat er in de Volkswagen Caddy wat mider ruimte beschikbaar is dan in de Transporters is er dit keer voor een Edstrom inrichting gekozen welke zich onderschijdt door zijn uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding.
 

Beste prijs kwaliteit verhoudingEdstrom bedrijfswagen inrichtingNieuw afgeleverd aan bouwbedrijf de Roos een afzetbare laadbak

Nieuw afgeleverd een afzetbare laadbak op een Iveco Daily BE trekker, door slim gebruik te maken van zijn BE trekker heeft de Roos een bestelwagen de deur uit kunnen doen.
 

Afzetbare laadbak op Iveco Daily BE trekkerBE trekker met afzetbare laadbak


Nieuw afgeleverd aan Blom DSW een kipper met kraan

Nieuw afgeleverd aan Blom DSW een lichtgewicht kiepopbouw met Palfinger graafkraan welke door buurtbeheer Scheveningen ingezet gaat worden.Lichtgewicht kipper met Palfinger kraanKipbak met hoog laadvermogen en autolaadkraan


Nieuw afgeleverd een lichtgewicht schuifzeilen opbouw

Nieuw afgeleverd aan Greyhound sneltransport een lichtgewicht alluminium schuifzeilen opbouw met Dhollandia onderschuifbare laadklep geheel volgens de ADR eisen opgebouwd.

 

Licht gewicht schuifzeilen opbouw met onderschuif laadklepSchuifzeil met aluminium opbouw en een hoog laadvermogenNieuw afgeleverd aan Gemeente Reimerswaal

Nieuw afgeleverd een lichtgewicht laadbak met zeer lage laadvloerhoogte voor het makkelijk en ARBO verandwoord laden en lossen van het voertuig.


Openlaadbak met lage vloerOpenlaadbak conform ARBO wetgeving


Nieuwe afgeleverd aan Prins en Dingemanse

Nieuw afgeleverd een busisolatie met Carrier koelmotor met RVS glijbanen voor het vervoer van gekoelde levensmiddelen op pallets.


Geisoleerde busombouw Prins en DingenmanseKoelbus met RVS palletbanen en schopstrook


Nieuw afgeleverd een lichtgewicht laadbak met groot luik

Nieuw afgeleverd een lichtgewicht opbouw kast met zeer hoog laadvermogen aan Pekaar plastics speciaal ontwikkeld voor het vervoer van plaatmateriaal.


Gesloten opbouw kast met groot luikLaadbak met achterdeuren en groot luik


Nieuw afgeleverd aan Fruit Tuin Park'

Nieuw afgeleverd een degelijke oprijwagen voor het vervoer van landbouw werktuigen.


Degelijke oprijd auto met RVS kistenOprij wagen Fruit Tuin Park


Nieuw afgeleverd aan BE Combi

Nieuw afgeleverd aan een Smartbox opbouw op het 1800+ systeem van BE Combi welke als nieuwe demo ingezet gaat worden.


Demo voertuig BE Combi 1800+ systeem met Smartbox opbouwSmartbox opbouw op 1800+ van BE Combi


Nieuw afgeleverd een  container chassis met LZV keuring

Geleverd aan Bluekens Truck en Bus Roosendaal een BDF frame voor vervoer van van zeecontainers met LZV keuring.

 

Container frameBDF frame voor container vervoer op LZV voertuig

 

Nieuw afgeleverd aan gemeente Veere

Nieuw afgeleverd een lichtgewicht kipper met lage (ARBO) laadvloer en een lichtgewicht kipper met Maxilift autolaadkraan.

Door gebruik te maken van een schaarcilinder kunnen we onze eigenbouw kiepbakken zeer laag opbouwen en heeft u een zo laag mogelijke vloerhoogte.

Kiepbak met autolaadkraan voor gemeente VeereKipper met Maxilift autolaadkraanKipper met RVS vloerplaat en bladeren opbouwLicht gewicht kipper met gaasrekken


Nieuw afgeleverd een Smartbox op een B bak chassis

Afgeleverd aan Veldhuizen wagenbouw een Smartbox opbouw op hun B bak chassis welke als demo voertuig ingezet zal worden.


Veldhuizen B bak Demo met gesloten laadbakB Bak van Veldhuizen met Smartbox opbouw

 

 

Nieuw afgeleverd een kiep opbouw in kleur

Nieuw afgeleverd aan Van de Velde autos een af-fabriek kipper met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Fabrieks kipperZeer gunstig geprijsde kiepbakNieuw afgeleverd een busisolatie met Konvecta koelmotor

Afgeleverd aan Zuidwest logistiek een bedrijfswagen isolatie met onderbouw koelaggregaat.
Door het onder de bus monteren van de condensor heeft het voertuig minder luchtweerstand en word er een lager brandstofgebruik gehaald. 


Bus isolatie met Konvekta onderbouw koelaggregaatHACCP bedrijfswagen isolatie voor geconditioneerd vervoerNieuw afgeleverd een openlaadbak met chassisverlenging op een VW Crafter
Afgeleverd aan auto Poppe een degelijke stalen openlaadbak.

 

Openlaadbak met palenrekOpenlaadbak met aluminium kopschot


Nieuw afgeleverd een hondenkennel inbouw in een Volkswagen Amarok

Afgeleverd aan De Muynck te Borssele, 2x een bedrijfswagen ombouw naar hondenkennel.

De Ombouw is o.a. voorzien van twee hondenhokken met aan de zijkant van het voertuig vluchtluiken.
De originle achterklep is verwijderd en er zijn custommade deurtjes gemaakt zodat de honden snel in en uit het voertuig gelaten kunnen worden.
De voertuigen worden bij EPZ (Zeeuwse kerncentrale) ingezet worden bij de dienst beveiliging.

 

EPZ hondenwagen Kennel wagen

 

Nieuw afgeleverd een schuifzeilen laadbak op een Clixtar chassis

 

Afgeleverd aan Deba Bedrijfswagens een schuifzeilen opbouw op een Iveco Daily met Veldhuizen Clixtar chassis.
Deze mooie combinatie met veel laadvermogen gaat bij de Lamb Weston Meier ingezet worden voor het vervoer van veilingkisten.

 

Zeilenopbouw op Iveco Daily met Veldhuizen Clixtar chassisSchuifzeilen laadbak op Clixtar chassis van Veldhuizen

 

Nieuw afgeleverd een gesloten laadbak op een 7 tons chassis

Afgeleverd aan verkeersschool Dek een gesloten Smartbox op een Iveco Daily 7 tons chassis, deze gaat ingezet worden voor het geven van rijlessen van het nieuwe camperrijbewijs.

 

Gesloten laadbak voor rijschool Dek geschikt voor het halen van het camper rijbewijs Gesloten laadbak voor 7 tons auto

 

Nieuw afgeleverd 2x gesloten Smartbox op Renault chassis

Nieuw afgeleverd aan Groosman bedrijfswagens twee maal een Smartbox gesloten laadbak op een Renault Master chassis welke ingezet gaan worden bij de firma Naeye.

 

Smartbox opbouwkast met veel laadvermogen op een Renault Master chassis Gesloten lichtgewicht laadbak met veel laadvermogen

 

Nieuw afgeleverd RVS servicebus inrichting

Afgeleverd aan de gemeente Hulst een eigenbouw RVS servicebus inrichting met o.a. een degelijke RVS werkbank, een watertank, filtslampen en een groot opbergrek met verstelbare borden.

 

Servicebus inrichting met werkbank en watertank RVS businrichting

 

Nieuw afgeleverd gesloten geisoleerde Smartox voor het vervoer van bloemen en planten

Afgeleverd aan Fleura Metz een geisoleerde lichtgewicht Smartbox voor het vervoer van bloemen en planten met veilingkarren. O.a uitgevoerd met een gietvloer en standkachel. Fleura Metz heeft door te kiezen voor Smartbox ruim 300kg meer laadvermogen dan met hun vorige opbouw.

 

Geïsoleerde laadbak met veel laadvermogen geschikt voor het vervoer van bloemen en planten Laadbak met vloeistofdichte vloer geschikt voor veilingkarren

 

Nieuw afgeleverd koelbus ombouw met Carrier koelmotor

Afgeleverd aan Le Petit Pecheur een koelwagen ombouw met Carrier koelmotor voor het vervoer van schaal en schelpdieren, door gebruik te maken van een hand lay-up isolatie methode heeft deze een zeer hoge isolatiewaarde en geen vieze kitnaden.

 

Isoleren en koelen van Mercedes Sprinter Bestelwagen isolatie voor visvervoer

 

Nieuw afgeleverd gesloten laadbak van Smartbox aan Koeriers service Zuidwest

Afgeleverd aan Koeriers service Zuidwest hun 11ste lichtgewicht Smartbox op een Volkswagen Crafter chassis.

 

Lichtgewicht Smartbox Licht gewicht laadbak met veel laadvermogen


Nieuw afgeleverd lichtgewicht Smartbox gesloten laadbak:

Afgeleverd aan Wasserij Vlissingen een lichtgewicht Smartbox gesloten laadbak geschikt voor het vervoer van rolcontainers.

 

Veel laadvermogen met de lichtgewicht gesloten laadbak van Smartbox Lichtgewicht Smartbox met dak en vloerrails geschikt voor het vervoer van rolcontainers

 

Nieuw afgeleverd degelijke openlaadbak met chassisverlenging:

Afgeleverd aan Groosman bedrijfswagens een degelijke openlaadbak op een Renault Master chassiscabine met Allro-Plast chassisverlenging om een grotere laadbaklengte te kunnen plaatsen.

 

Degelijke laadbakRenault met openlaadbak

 

Nieuw afgeleverd eigenbouw bus inrichting met dubbelvloer:

Afgeleverd aan van de Velde installatie techniek een eigenbouw bus inrichting in een Peugeot Partner en een Volkswagen Caddy voorzien van een dubbele vloer met drie schuiflades en een kastinrichting met losneembare koffers.

 

Eigenbouw businrichtingDegelijke businrichtingVW van de Velde inbouwPeugeot van de Velde


Nieuw afgeleverd gesloten plywood laadbak met achterdeuren:

Afgeleverd aan Kwakernaak bedrijfswagens een plywood gesloten laadbak op een Iveco Eurocargo.
Deze degelijke laadbak is voorzien van een dubbele opstap aan de achterzijde en een klaptrap bij de zijdeur.

 

Iveco Eurocargo gesloten laadbakGesloten Laadbak 

 

Nieuw afgeleverd: 3 x een lichtgewicht Smartbox

Afgeleverd aan Koeriers Service Zuid West 3x een lichtgewicht laadbak met een hoog laadvermogen op een Volkswagen Crafter geleverd door Auto Poppe te Vlissingen.Inmiddels alweer de 10de Smartbox welke ingezet gaat worden voor het vervoer door geheel Europa.
 

Koeriers Service Zuidwest is een dynamische en snelgroeiende onderneming. Vanuit vestigingen in Goes en Terneuzen bieden zij een breed scala aan koeriersdiensten. Vakbekwame koeriers zetten zich dagelijks in voor het zorgvuldig en snel afleveren van uw zendingen; nationaal en internationaal. Daarnaast is hun wagenpark zo uitgebreid dat zij iedere lading kunnen vervoeren. Ook koeriersdiensten vergen in veel gevallen maatwerk. Zij vertalen uw koerierswensen in passende vervoersoplossing. Daarvoor bieden zij niet alleen passend vervoer en professionele chauffeurs, ook het verzorgen van de noodzakelijke vrachtbrieven en eventuele douaneformaliteiten nemen zij u graag uit handen.

 


Lichtgewicht SmartboxLicht gewicht laadbak met veel laadvermogenNieuw afgeleverd: wegdraaibare oprijbrug.

Afgeleverd aan Deba bedrijfswagens een degelijke opklapbare oprijbrug.
Met deze oprijbrug kunnen gemakkelijk rolcontainers geladen en gelost worden zonder gebruik van een duurdere en zwaardere laadklep.
Voor een vrije doorgang door de achterdeuren kan de oprijbrug weggedraaid worden.
 

Oprijbrug voor rolcontainersWegdraaibare oprijbrug


Nieuw afgeleverd: 5x BE oplegger.

Afgeleverd aan 5x een BE Smartbox oplegger opbouw.De degelijke plywood opleggers met Dhollandia DHLMA laadklep zullen in Engeland ingezet gaan worden voor het vervoer van te recyclen materialen.Na Nederland, België, Frankrijk en Duitsland rijden er nu ook in Engeland Allro-Plast opbouwen rond.

 

BE oplegger5x be Smartbox oplegger

 


Nieuw afgeleverd: Openlaadbak met versterkingen.

Afgeleverd aan Deba Bedrijfswagens een openlaadbak met versterkingen voor de permanente montage van een Vermeer VSK500 gaten zuiger welke door Nutswerk ingezet gaat worden voor grondwerk op plaatsen waar niet gegraven of geboord kan worden.

 

NutswerkOpen vlet Nustwerk

 

Nieuw afgeleverd: Lichtgewicht eigenbouw kipper en openlaadbak.

Afgeleverd aan Kwakernaak bedrijfswagens een lichtgewicht eigenbouw kipper en een openlaadbak met lage laadvloer welke zal  gaan rijden bij de gemeente Alphen aan de Rijn.

 

Kipper IvecoLichtgewicht kipper

Openlaadbak op Iveco DailyOpenlaadbak

Nieuw afgeleverd: Aan Groosman Bedrijfswagens
Dhollandia 500kg laadklep (buslift) achter een Renault Master gesloten bestelwagen inclusief rolstops, binnen bediening, en volledige bus betimmering geschikt voor het vervoer van rolcontainers.

 

Laadklep achter gesloten bestelwagen busLichtgewicht laadklep


Nieuw afgeleverd: HACP afgewerkte laadruimte
Afgeleverd aan Auto Poppe een bedrijfswagen betimmering en coating welke voldoet aan de HACP eisen en geheel vloeistof dicht is uitgevoerd.

De voordelen zijn: Grote slag en krasvastheid, resistent tegen bijna alle chemicaliën, Absoluut water en luchtdicht, eenvoudig te reinigen met een hogedrukreiniger.

 

Coating voor vis vervoerHACP laadruimte


Nieuw afgeleverd: 2x een lichtgewicht 5 tons haakarmsyteem

Afgeleverd aan Kwakernaak bedrijfswagens twee maal een lichtgewicht 5 tons haakarmsysteem met twee afzetbare containers welke zullen gaan rijden bij de gemeente Alphen aan de Rijn.
Dankzij het uitgekiende ontwerp blijft er een hoog laadvermogen over en beschikt het haakarmsysteem over een zeer lage laadvloer.
Groot voordeel is dat er met wisselbakken gewerkt kan worden en dat de voertuigen ook als kipper gebruikt kunnen worden.

 

VDL haak als kipperVDL haakarm als kipper

Nieuw afgeleverd: Lichtgewicht gesloten laadbak aan Deba bedrijfswagens

Afgeleverd aan Deba bedrijfswagens een lichte gesloten laadbak welke ingezet gaat worden bij verkeersschool Blom voor het geven van rijlessen voor het nieuwe camperrijbewijs.


Rijschool BlomBlom rijschool 7 tons Daily


Nieuw afgeleverd: Twee maal USAG MATRIX bedrijfswagen inrichting

Geleverd aan E&K Electronics een degelijke duurzame bedrijfswagen inrichting met losnemeembare koffers en vakindeling.

USAG E&KUSAG E&K Fiat Doblo

Nieuw afgeleverd: Smartbox met gietvloer en geisoleerd dak

Geleverd aan de heer de Loof, een lichtgewicht gesloten Smartbox gemonteerd op een Mercedes-Benz Sprinter chassis voor het transport van  rolcontainers met bloemen en planten.

 DSC03739DSC03761

Nieuw afgeleverd: gesloten laadbak met LZV keuring

Geleverd aan DEK verkeersopleidingen een gesloten plywood laadbak waarmee zij hun LZV rijlessen kunnen geven.


Dek rijschool a DEK LZV

Nieuw afgeleverd: container chassis

Geleverd aan Bluekens Truck en Bus Roosendaal een BDF frame voor vervoer van van zeecontainers met LZV keuring.

Volvo met BDF frameRebro containerchassis

Nieuw afgeleverd: Cross bus ombouw

Volledige ombouw naar motorcross bus met onder andere een vast toilet, schoon en vuilwatertank, keukenblok met een koelkast en magnetron, 2500Watt omvormer met accupakket. Geheel geïsoleerd en bekleed.

 

Pekaar crosbusPekaar speciaalbouw


Nieuw afgeleverd: 2x Aluca bedrijfswageninrichting

Nieuw afgeleverd aan Yerseke Engine Services 2x een Aluca lichtgewicht bedrijfswagen inrichting.

 

Aluca YES

© 2021 Allro-Plast Carrosserieën

Concept & Realisatie: Jware